Retour- en Terugbetalingsbeleid

Retour- en Terugbetalingsbeleid

Hartelijk dank voor uw aankoop bij Your Lingerie. Wij willen verzekeren dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met Your Lingerie artikel(en), bieden wij een uitgebreid retour- en terugbetalingsbeleid om het proces zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken.

Geschiktheid

1.1 Retourtermijn: U kunt binnen 30 kalenderdagen na de leveringsdatum een retourzending starten voor een terugbetaling of omruiling. Na deze periode kunnen wij geen retouren accepteren.

1.2 Staat van de Artikelen: Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling of omruiling, moeten de lingerie-artikel(en) ongedragen, ongewassen en in hun originele staat zijn, met alle tags en labels nog bevestigd. Wij kunnen geen retouren accepteren van artikelen die gebruikt, aangepast of niet in hun originele verpakking zijn.

Starten van Retour

2.1 Retourautorisatie: Om een retour te starten, neemt u binnen de retourtermijn van 30 kalenderdagen contact op met ons klantenserviceteam via info@yourlingerie.be. Geef uw bestelgegevens door, inclusief het bestelnummer, de te retourneren artikel(en) en de reden van retour. Ons klantenserviceteam zal u door het retourproces leiden en verdere instructies geven.

2.2 Retourzending: U bent verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Wij raden aan een traceerbare verzendmethode te gebruiken om de veilige retour van de artikel(en) te garanderen. Bewaar het verzendbewijs als bewijs van retour.

Terugbetalings- en Omruilproces

3.1 Terugbetalingsopties: Na ontvangst en inspectie van de geretourneerde artikel(en), verwerken we de terugbetaling via de originele betaalmethode of bieden we een tegoedbon aan, afhankelijk van uw voorkeur.

3.2 Terugbetalingstermijn: Terugbetalingen worden verwerkt binnen 14 werkdagen vanaf de datum waarop we de geretourneerde artikel(en) ontvangen. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van de terugbetaling kan variëren afhankelijk van uw financiële instelling.

3.3 Omruiling: Als u liever een omruiling wilt voor een andere maat, kleur of stijl, geef dan uw voorkeur aan wanneer u contact opneemt met ons klantenserviceteam. Wij zullen ons best doen om uw omruilverzoek te vervullen op basis van de beschikbaarheid van het gewenste artikel(en). In het geval dat het gevraagde artikel niet beschikbaar is, zullen wij een terugbetaling uitvoeren of een geschikt alternatief bieden.

Niet-Retourneerbare Artikelen

Kledingstukken die direct tegen de huid worden gedragen, zoals ondergoed, panty’s of bodysuits, moeten over uw eigen kleding worden gepast om hygiënische redenen. Anders worden ze als gebruikt beschouwd en kunnen ze niet worden geretourneerd.

Verkeerde Retouren

Zorg ervoor dat u het juiste en complete artikel meestuurt bij het maken van een retour. Het juiste artikel moet worden teruggestuurd om een terugbetaling te ontvangen.

Om onze medewerkers en klanten te beschermen, verwijdert YourLingerie.be onjuiste/verkeerde retouren. Als u per ongeluk het verkeerde artikel naar YourLingerie.be heeft gestuurd, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@yourlingerie.be. YourLingerie.be kan niet garanderen dat uw artikel wordt gevonden en teruggestuurd, en er wordt geen compensatie geboden voor verkeerd verzonden artikelen naar YourLingerie.be.

Verwijdering van Persoonlijke Gegevens

Wanneer u een product om welke reden dan ook retourneert, moet u dit doen in exact dezelfde staat als waarin u het van YourLingerie.be heeft ontvangen. In dit opzicht moet u alle persoonlijke gegevens met betrekking tot uzelf en/of een derde partij die mogelijk aanwezig zijn in hetzelfde artikel volledig verwijderen, elimineren en loskoppelen van elk account dat mogelijk aan hetzelfde artikel is gekoppeld. U bent volledig verantwoordelijk voor elke datalek die kan optreden als u dit niet doet. U moet alle items die niet bij het geretourneerde product horen zoals oorspronkelijk ontvangen van YourLingerie.be, uit het product en uit de doos met het geretourneerde product verwijderen. YourLingerie.be is niet verantwoordelijk voor dergelijke items die per ongeluk door u in het geretourneerde product of in de doos met het geretourneerde product zijn achtergelaten. U gaat ermee akkoord en accepteert dat het geretourneerde product eigendom wordt van YourLingerie.be en dat YourLingerie.be daarom het volledige recht heeft om het aan derden te verkopen naar eigen inzicht van YourLingerie.be.

Neem Contact met Ons Op

Als u vragen heeft, zorgen of hulp nodig heeft bij een retour, neem dan contact op met ons klantenserviceteam op:

Svetlana Ashmarina

Your Lingerie

Ondernemingsnummer: BE0804160682

Adres: Ophemstraat 56, 3050, Oud-Heverlee, België

E-mail: info@yourlingerie.be

Wij zijn toegewijd aan uw tevredenheid en zullen ijverig werken om eventuele problemen die u heeft op te lossen.

Let op: Dit Retour- en Terugbetalingsbeleid kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eventuele updates of wijzigingen worden op onze website gepost.

5 Korting

speciaal voor jou 🎁

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten & aanbiedingen!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.